Tanden bleken

Een stralende lach in slechts enkele minuten.

Uw glimlach is belangrijk. Dit is een kenmerk die door anderen direct opgemerkt wordt.
Een stralende witte lach kan er voor zorgen dat U zich goed voelt en kan er tevens aan bijdragen dat U een blijvende indruk achterlaat!
Polished heeft de snelste, veiligste en meest effectieve whitening systemen die nu wordt aangeboden tegen een betaalbare prijs in onze salon."Polished white smiles"zal helpen in de strijd tegen aanslag van koffie, rode wijn, sigaretten, of omdat u graag een witter resultaat wilt.
Ons systeem garandeert uw glimlach binnen een uur weer te laten stralen.
Laat uw droom van een mooie stralende glimlach werkelijkheid worden!

Waarom met polished?
-Snel
-Effectief
-Betaalbaar
-Gegarandeerd
-Zonder peroxiden
-Geen bijwerkingen

Lees hier meer over het tanden bleken.

Welkom bij schoonheidssalon Choyer

Wij zijn dé all-round schoonheidssalon van Hengelo en omstreken waar u terecht kunt voor behandelingen van top tot teen. Service, kwaliteit, goed resultaat en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wilt u lekker ontspannen en tot rust komen dan kunt u bij ons ook terecht voor diverse ontspannende massages. Ook manicuren en voetverzorging behoort tot ons uitgebreide aanbod van diensten.


Op deze website kunt u onder andere onze prijzen en informatie over de schoonheidsbehandelingen vinden. 

Cadeautip: geeft eens een cadeaubon voor een schoonheidsbehandeling, deze cadeaubonnen zijn in verschillende prijsklassen bij ons verkrijgbaar. Klik voor meer info op cadeaubon in het menu.

LashCoat

Semi permanente mascara

LashCoat is een semi permanente mascara welke reeds in 35 landen wordt verkocht. LashCoat kenmerkt zich met name door gebruik van niet schadelijke ingrediënten en een formaldehyde vrije formule.

De behandeling is alleen aan te brengen door professioneel getrainde schoonheidsspecialistes omdat de uitvoering nauw luistert voor een mooi resultaat. Na de behandeling adviseren wij om 12-24 uur lang niet te douchen of gebruik te maken van sauna. Dit geeft de coating de gelegenheid om goed uit te harden. Daarna kunt u minimaal 3 weken lang met een gerust hart douchen, zwemmen, sporten zonder uw mascara bij te hoeven werken.

De behandeling duurt maximaal 30 minuten. LashCoat is geschikt voor iedere vrouw die houdt van mascara, van een naturel look tot de 3 laagjes "drama" look.

Maak vandaag nog een afspraak bij Schoonheidssalon Choyer in Hengelo voor uw LashCoat behandeling.