Gezichtsbehandelingen

Power Retinol € 79,95
Retinol met drievoudige werking en maximale effectiviteit bij huidveroudering.
Retinol is één van de actieve ingrediënten die als "gouden kogel" tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering beschouwd wordt. Skeyndor heeft zich geheel toegewijd aan de voortgaande studie van dit molecuul op het gebied van nieuwe toepassingen en verhoogde tolerantie in de strijd tegen huidveroudering.


Microdermabrasie € 74,95
Microdermabrasie is een dieptepeeling waarbij de schoonheidsspecialiste aluminiumoxide kristallen met een vacuümpen op de huid spuit. Deze methode wordt gebruikt om uitgezette poriën te vernauwen, de huid te verfijnen en lichte zonverbrandingen. Ook wordt ze gebruikt voor het reduceren van vermoeidheidssymptomen zoals wallen onder de ogen.


Power Hyaluronic € 69,95
Een gehydrateerde huid is een gezonde huid!
Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die dient om water in de huid aan te trekken en vast te houden. De stof wordt ook wel een natuurlijke spons genoemd welke tot wel 1000 maal zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden. Resultaten zijn verbluffend. Na 1 behandeling in de salon en 1 week gebruik van de crème zijn dit de resultaten:
100% verbetering van de hydratatie
90% reductie van droogtelijntjes
90% verbetering van het huidbeeld


Vitamine-C behandeling € 64,95
Vitamine-C is een van de meest gewaardeerde ingrediënten in de dermatologie, dankzij meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen een van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend voor het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Het verstrekt het immuunsysteem en de celregeneratie en biedt daarom extra weerstand voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.


Aquatherm € 59,95
Een behandeling voor de gevoelige huid en couperose.


De Luxe € 49,95
Huidanalyse, reiniging, peeling, stoombad, oneffenheden verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, verven wimpers en/of wenkbrauwen of harsen bovenlip en kin, massage en een masker.


Basis € 39,95
Huidanalyse, reiniging, peeling, stoombad, oneffenheden verwijderen, epileren of harsen van de wenkbrauwen, masker, dagverzorging.


Standaard € 29,95
Huidanalyse, reiniging, peeling, masker, dagverzorging en epileren.

Heeft u vragen over de behandeling? Dan kunt u altijd even bellen.